Bandenservice

Details

Voor een complete bandenwissel, of een lekke band? Bent u bij ons aan het juiste adres. Als u van te voren een afspraak met ons maakt, kunt u er meestal op wachten. Wij bieden u ook de mogelijkheid om na het verwisselen van zomerbanden naar winterbanden, en andersom, de banden bij ons op te slaan. Dat scheelt voor u weer ruimte en bent u verzekerd dat ze veilig en droog staan en dat tegen lage kosten.

Meer diensten

Werkplaats

Bij Durree’s werkplaats streven we ernaar om uw auto in topconditie te houden. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om onderhouds- en reparatiediensten van hoge kwaliteit te leveren. Van reguliere olieverversingen tot complexe motorreparaties, wij bieden betrouwbare en professionele service voor uw voertuig.

Laswerkzaamheden

Durree’s ervaren lassers zijn gespecialiseerd in nauwkeurig laswerk voor uw auto. Of het nu gaat om carrosserieschade, onderdelenvervanging of aanpassingen aan uw voertuig, wij leveren kwalitatief hoogwaardig en duurzaam laswerk. Met oog voor detail streven we naar uitstekende resultaten, waarbij uw auto’s veiligheid en integriteit voorop staan.

Autobedrijf Durree

Tevredenheid gegarandeerd

Bel ons vandaag nog